FAMÍLIES

La Solana és l’entorn adequat per a estades de famílies i grups de famílies. Com a complement d’una estada agradable i activa comptem amb moltes activitats de natura i aventura, visites culturals, rutes turístiques, adaptades a tota mena d’interessos i necessitats.

Podem organitzar programes d’estada + activitats (caps de setmana i vacances) engrescadors, variats i a la carta.
Digueu-nos què us agrada més i us elaborarem una proposta personalitzada.

Per als grups de famílies us oferim, a més, la possibilitat d’un programa especial per als infants i joves amb monitors, de manera que la seva estada sigui activa i educativa i la vostra relaxada i confortable.

 PROGRAMA EXEMPLE D’UNA SETMANA D’AGOST

  • Estada familiar de 4 persones de dilluns a diumenge en una habitació de 4 places amb bany en règim de pensió completa. Activitats per a una família aventurera: waterball, treking aquàtic, ràfting, circuit d’aventura, patí de pedals, parc aquàtic i exploració de coves. Matins o tardes que no hi ha activitat es poden organitzar visites, compres, jocs, piscina… Preu per persona: 249€ Iva i taxa turística inclosos.
  • Estada en grup de 6 famílies de dilluns a diumenge: 12 adults i 10 nens. Cada família en una habitació amb bany. Programa d’activitats per als infants de 10 a 13, de 16 a 19 i de 21:30 a 23:30 amb monitor. Preu adult: 220€ Preu infant 6 a 12 anys: 239€ iva i taxa turística inclosos.

Demaneu-nos la vostra estada amb activitats a mida!