Famílies

L’Alberg La Solana és l’ escenari ideal per a estades familiars i grups de famílies.

Adaptem cada experiència a diversos interessos i necessitats, assegurant que tots els participants trobin activitats atractives i enriquidores.

Ja sigui explorant la naturalesa circumdant, submergint-se en la cultura local o gaudint d’emocionants aventures, a La Solana cada moment es converteix en una oportunitat per crear records inoblidables.

A La Solana, ens especialitzem en la creació de programes d´estada i activitats estimulants, adaptats a caps de setmana i vacances.

La nostra oferta és variada i personalitzable, permetent triar el que més t’agrada per dissenyar una experiència a mida. Per a grups de famílies, oferim programes especials que inclouen activitats educatives i divertides per a nens i joves, amb monitors especialitzats.

Garantim una estada activa i enriquidora per als més petits, mentre que els adults gaudeixen d´un ambient relaxat i confortable. Explica’ns les teves preferències i elaborarem una proposta personalitzada que s’ajusti a les teves necessitats.

Programa exemple d'una setmana d'agost

Estada familiar de 4 persones de dilluns a diumenge en una habitació de 4 places amb bany en règim de pensió completa. Activitats per a una família aventurera: waterball, treking aquàtic, ràfting, circuit d’aventura, patí de pedals, parc aquàtic i exploració de coves. Matins o tardes que no hi ha activitat es poden organitzar visites, compres, jocs, piscina… Preu per persona: 299€ Iva i taxa turística inclosos.

Estada en grup de 6 famílies de dilluns a diumenge: 12 adults i 10 nens. Cada família en una habitació amb bany. Programa d’activitats per als infants de 10 a 13, de 16 a 19 i de 21:30 a 23:30 amb monitor.

Preu programa 6 famílies: Adults 250€, Infants 350€

Demaneu-nos la vostra estada amb activitats a mida!

Skip to content