Grups

L’Alberg La Solana és un destinació perfecta per a grups escolars, esplais o casals d’estiu a la recerca d’una experiència enriquidora.

Ubicat en un entorn natural privilegiat, aquest allotjament ofereix l’oportunitat única de submergir-se en la bellesa de la natura. Envoltat de paisatges impressionants, ofereix un ambient tranquil i segur, ideal per a activitats a l’aire lliure, educatives i recreatives.

Amb instal·lacions ben equipades, l’alberg promou la convivència, aprenentatge i contacte directe amb la natura.

A l’Alberg La Solana, ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te una experiència a mida. Ja sigui que busques una estada tranquil·la o plena d’activitats emocionants, el nostre equip està preparat per personalitzar la teva visita. Oferim flexibilitat total, permetent triar entre estades amb o sense activitats planificades, així com amb o sense l’assistència de monitors especialitzats.

Des de grups escolars fins a escapades familiars, ens comprometem a fer que la teva estada sigui inoblidable. Amb instal·lacions versàtils i un entorn natural únic, a La Solana garantim que cada visita s’adapti perfectament a les vostres preferències i objectius.

Us proposem uns exemples

Primaria

Fí de curs amb activitats.

Secundaria

Treballs de síntesi

Associacions

Venir en grup us sortirà a compte.
Gaudireu de descomptes i/o gratuïtats.

Ves al contingut