Alberg la Solana

Situat en un extrem del poble medieval de Salàs de Pallars, al bell mig de la comarca del Pallars Jussà, a 1 km. de l’Embassament de Sant Antoni. Consta de diversos edificis de construcció tradicional adaptats a les necessitats més modernes. Totes les habitacions disposen de bany.

Allotjament rural al poble de Salàs de Pallars

Un espai ideal per a famílies i grups, confortable i agradable, punt de partida d’innombrables excursions, activitats i visites culturals. També els grups escolars i de joves hi trobaran l’escenari adient per a les seves activitats, amb servei pedagògic inclòs.

Ens distingim pel tracte afable i una cuina tradicional i casolana, adaptada totalment als diversos tipus d’usuaris i les seves contingències. El nostre objectiu és convertir la vostra estada en una experiència satisfactòria i singular.

Famílies

Descobreix les nostres propostes per gaudir en família.

Grups

Podem dissenyar qualsevol estada amb o sense activitats i monitors.

Setmana verda

Per a grups de Primària i Secundària que volen fer una escapada a la natura.

Novetats

Actualitat

Primavera al Pallars

Tot i que no som aliens a la sequera, al Pallars el final d’hivern ens ha portat pluges que han alleugerit l’estrés de la natura. Els ametllers ja perden la flor, i els prats comencen a

Llegir més »
Actualitat

La piscina a punt des de Pasqua

Després de la hibernació, la piscina estarà a punt des de Setmana Santa, encara que les temperatures no siguin massa aptes per al bany. La mantenim plena tot l’any per fer-ne una gestió totalment sostenible, i

Llegir més »
Ofertes

Escape Room

Aprofiteu la vostra estada per viure una experiència excitant en grup o en família. PRESONERS AL CUP. El masover us ha tancat al cup i us hi morireu si no trobeu la sortida en una hora!

Llegir més »

Fes la teva reserva a la web,
et garantim el millor preu.

Col·laborem amb

Ves al contingut